Simpele pagina

Contact

Vragen over arbeidsvoorwaarden?

Heb je specifieke vragen op het gebied van arbeidsvoorwaarden in de culturele en creatieve sector?

Wij raden werknemers en zelfstandigen aan om deze te stellen aan hun belangenbehartigers. In De Creatieve Coalitie zijn de meeste van deze organisaties vertegenwoordigd.

(Kleine) werkgevers in de culturele en creatieve sector raden wij aan om lid te worden van een van de brancheorganisaties in de culturele en creatieve sector. De meeste brancheorganisaties zijn aangesloten (en te vinden) bij de Federatie Cultuur of de Federatie Creatieve Industrie

Medewerkers in de culturele en creatieve sector die zich bezig houden met HR- en personeelszaken nodigen wij van harte uit om zich vanaf mei 2021 aan te sluiten bij het HR-Netwerk Cultuur. Daar kun je vragen stellen, kennis uitwisselen en discussiëren over uiteenlopende onderwerpen op het gebied van arbeidsvoorwaarden in de sector. De community wordt actief beheerd door een team van digiPACCT bestaande uit ervaren professionals uit de sector.

Heb je vragen en/of suggesties specifiek voor digiPACCT? Neem dan contact op via de e-mail: [email protected]

Wie zit er achter digiPACCT?

Het Digitaal Platform Arbeidsvoorwaarden Culturele en Creatieve Toekomst (digiPACCT) is een initiatief van Platform ACCT. Onze contactgegevens zijn:

Platform Arbeidsmarkt Culturele en Creatieve Toekomst
Brouwersgracht 266
1013 HG Amsterdam
[email protected]

Disclaimer

De inhoud van onze website wordt met grote zorgvuldigheid samengesteld. We streven ernaar dat alle beschikbare informatie en verwijzingen zo correct mogelijk zijn. Echter op individueel niveau kan er altijd sprake zijn van een uitzondering. Onze informatie kan dan ook alleen gebruikt worden als richtlijn.

Platform ACCT en haar bestuurders en werknemers zijn niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden.

Credits

Alle iconen van de kennisbank zijn gemaakt door Smashicons afkomstig van Flaticon.com

Afbeeldingen bij nieuwsberichten zijn afkomstig van Unsplash.com tenzij anders vermeld.